Nieuws

11-03-2011 | Schoolschaatsen voor het goede doel
Global Green Ice plaatst het gehele jaar door kunststof schaatsbanen op scholen om samen met de kinderen te schaatsen voor een goed doel en geld binnen te halen voor de kinderen die het nodig hebben.
Hierbij kunt u denken aan KiKa, Warchild, Cliniclowns of het Ronald McDonald Kinderfonds. Ook is het uiteraard mogelijk om geld op te halen voor uw eigen school!
De kinderen kunnen in groepen de schaatsbaan op die compleet met schaatsen en boarding wordt geleverd. Ze kunnen ijshockeyen tegen elkaar of gewoon lekker schaatsen. Bij het schaatsen voor het goede doel is er begeleiding van het team van Global Green Ice en wordt de mogelijkheid geboden om ijshockey te spelen met de kinderen.
De kosten? Global Green Ice realiseert de schaatsbaan op basis van een vrijwillige bijdrage van uw school. De overige kosten worden betaald uit een deel van het opgebrachte sponsorgeld. Door deze geringe instapkosten is het voor vrijwel iedere school mogelijk om dit schaatsfeest te organiseren!
Elke leerling krijgt een sponsorformulier en een informatiebrief over het goede doel mee naar huis. De leerling kan thuis, bij familie en vrienden sponsorgeld ophalen voor bijvoorbeeld een uurtje schaatsen voor het goede doel. Zo brengt iedere leerling een bedrag mee naar school. Tevens is dit een mooie vorm van sportstimulering en kunnen de leerlingen lekker bewegen. De leerlingen kunnen in groepjes ijshockeyen en maken op een leuke manier kennis met de schaatssport.

Terug
Groenidee tuinprojecten - Zijldijksterweg 12 - 9915 TD 'T Zandt - 06-15822647 - info@groenidee.nl