Nieuws

29-11-2011 | Laatste Inloopdag in Best Zaterdag 3 December
Inloopdag Bekkers Hoveniers Zaterdag 3 december.

Zaterdag 3 december
organiseert Bekkers Hoveniers de laatste inloopdag aan de Handelsweg 4 te Best. Met ingang van 1 januari 2012 zal onze administratie vanuit Best worden samengevoegd met Rosmalen. dit, om onze klantenkring die zich in al die jaren naar heel Brabant heeft uitgebreid, nog efficiënter van dienst te kunnen zijn. Wij zullen in de praktijk werken vanuit een locatie in Den Dungen.
Voor uw tuinplannen in Eindhoven en regio bent en blijft u bij Bekkers Hoveniers aan het goede adres.

Heeft u dus tuinplannen? Wij komen graag met vele tuinvoorbeelden en voorbeeldmaterialen bij u thuis, waar we met u uw plannen doornemen en u graag inspireren met alle mogelijkheden en trends die er op tuingebied te vinden zijn.
Ook binnen uw budget kunnen wij met u meedenken over de mogelijkheden voor úw tuin.
Elk leven ontwikkelt zich en zo ook de wensen van een tuin. Een lekker terras om op te luieren of in de toekomst een mooie plek voor de kinderen of zijn die juist net op eigen benen gaan staan?
Met een tuinplan van Bekkers kunt u uw tuin met u leven, en uw budget…mee laten groeien.


Maar voor wij in de auto springen om naar u toe te komen nodigen wij u voor een laatste keer uit bij ons. Wij verwelkomen u Zaterdag 3 december nog graag voor een laatste inloopdag in Best.
Wij ontvangen u met véél informatie materiaal in de vorm van o.a. tuinvoorbeelden en tuinmaterialen, onze expertise en heldere communicatie over de kosten van uw toekomstige tuin.   Samen met een bijpassende offerte / prijsindicatie heeft u misschien in één middag al uw toekomstige tuin gevonden.   U bent tussen 10.00 uur en 16.30 uur van harte welkom. Koffie, thee en een feestelijke lekkernij om onze jaren hier in Best te vieren, staan voor u klaar.

Kunt u Zaterdag 3 december niet langskomen maar heeft u toch tuinplannen? Laat het ons via het contactformulier weten en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvende afspraak.


Terug
Groenidee tuinprojecten - Zijldijksterweg 12 - 9915 TD 'T Zandt - 06-15822647 - info@groenidee.nl