Archief

26 febr. t/m 1 mrt | TuinIdee Den Bosch 2009

TuinIdee dé Tuinbeurs op het gebied van buitenleven.

Wij staan ook dit jaar als partner van Dreamgarden op Tuinidee Den Bosch in de Brabanthallen te ‘s Hertogenbosch. Dreamgarden heeft voor zijn deelname van dit jaar weer vele leuke, grappige, informatieve en originele acties en activiteiten georganiseerd.

Net als vorig jaar wordt o.a. Hovenier zoekt vrouw in samenwerking met de organisatie opgezet. Vorig jaar zijn hier uit de 17 deelnemers maar liefst 3 koppels uitgekomen. Ook uit de Bekkers Hoveniers gelederen waren er twee afgevaardigden. Houdt u de website in de gaten voor alle overige activiteiten. www.dreamgarden.nl.

Het thema dit jaar is Tijd voor Tuinplezier. De tuinbranche kent ook dit jaar weer veel creatieve en innovatieve ontwikkelingen voor het stimuleren van het genieten van het buitenleven. Comfort, esthetiek en functionaliteit zijn hier de kernvoorwaarden. Wegens groot succes zal Tuinidee ook dit jaar weer een collecte voor KIKA houden. Vorig jaar is er maar liefst € 7600,- opgehaald uit giften van bezoekers en donaties van participanten. In een toonaangevende beurs als Tuinidee mag natuurlijk de erkenning voor het jonge, aankomende talent in de tuinbranche niet ontbreken.
In 2009 zal daarom wederom een Nationale Beroepenwedstrijd worden uitgeschreven.

Houdt u voor de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes over de overige ontwikkelingen, van uw Dreamgarden hovenier in Best, Eindhoven en regio, de website in de gaten

Praktische info :
Entree : € 16 volwassenen / € 5 voor kinderen
(houdt u de website in de gaten voor het downloaden van kortingskaarten www.dreamgarden.nl)
De beurs zal plaatsvinden van 26 feb tot 1 maart.

Donderdag 26 febr.
Vrijdag 27 febr.
Zaterdag 28 febr.
Zondag 1 maart
10.00-22.00 uur
10.00-22.00 uur
10.00-18.00 uur
10.00-18.00 uur

                                                                        
                                                                             
Terug
Groenidee tuinprojecten - Roswinkelerstraat 95 - 7895 AP Roswinkel - 06-15822647 - info@groenidee.nl