28-03-2011 | Modelwoning opgeleverd
Bekker Hoveniers heeft vorige week de modelwoning De Vendelier opgeleverd voor Bouwbedrijf Moeskops B.V. Groenidee heeft het ontwerp gemaakt voor de tuin bij deze woning. Tuin is in verhouding ondiep t.o.v. de breedte van de tuin, en dit is mooi opgelost door Groenidee.Bouwbedrijf Moeskops heeft gekozen voor kunstgras i.p.v. echt gras, omdat de woning niet bewoond is , en kunstgras dan een mooie oplossong is.

De tuin is afgelopen Zaterdag tijdens de openhuizenroute goed ontvangen door de kijkers. De tuin werd door de indeling niet als ondiep ervaren maar juist ruimtelijk. De komende tijd zal Bekkershoveniers aanwezig zijn in de modelwoning om info te verstrekken over de mogelijkheden betreft de indeling van de bouwkavels.
Indien u in de buurt van de modelwoning van De Vendelier woont, en u bent op zoek naar een hovenier in de regio Eindhoven Geldrop, Waalre, Houdt u de website in de gaten wanneer we aanwezig zijn bij de modelwoning. Natuurlijk kunt u ook naar de maandelijkse inloopdag komen.
Terug
Groenidee tuinprojecten - Zijldijksterweg 12 - 9915 TD 'T Zandt - 06-15822647 - info@groenidee.nl